Politica confidențialitate

Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal se aplică tuturor informațiilor pe care „LIMANI-GRUP” SRL le poate primi despre Utilizator în timp ce utilizează site-ul www.dulapmetalic.md pe baza următoarelor prevederi:

1. Compania se angajează să nu posteze pe site sau să trimită oriunde prin / prin intermediul site-ului orice materiale de următoarea natură: Informații personale pe care utilizatorul le furnizează despre sine însuși la înregistrarea și plasarea unei comenzi (nume, prenume, număr de telefon de contact, adresă de e-mail, adresă fizică , metoda de plată, detaliile cardului de credit etc.)

2. „LIMANI-GRUP” SRL colectează și stochează numai acele date personale care sunt necesare pentru furnizarea de servicii (executarea acordurilor și contractelor cu Utilizatorul).

3. Informațiile personale ale Utilizatorului "LIMANI-GRUP" SRL pot fi utilizate în următoarele scopuri:

o • Identificarea părții în temeiul acordurilor și contractelor cu „LIMANI-GRUP” SRL

o • La procesarea cererilor și aplicațiilor de la Utilizator;

o • Direcționarea materialelor publicitare;

o • Efectuarea de cercetări statistice și de altă natură pe baza datelor anonimizate.


LIMANI-GRUP SRL are dreptul de a transfera informațiile personale ale utilizatorului către terți în următoarele cazuri:

1. Utilizatorul și-a exprimat consimțământul pentru astfel de acțiuni;

2. Transferul este prevăzut de legislația moldovenească sau de altă lege aplicabilă în cadrul procedurii stabilite de lege;

3. Un astfel de transfer are loc ca parte a vânzării sau a altui transfer de afaceri (total sau parțial), în timp ce toate obligațiile de a respecta termenii acestei politici în legătură cu informațiile personale primite de acesta sunt transferate către Achizitor.

4. La prelucrarea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor „LIMANI-GRUP” SRL este ghidat de Legea Republicii Moldova „Cu privire la protecția datelor cu caracter personal”.


Utilizatorul poate modifica oricând (actualiza, suplimenta) informațiile personale furnizate de acesta sau de partea sa, precum și parametrii de confidențialitate.

LIMANI-GRUP SRL ia măsurile tehnice necesare pentru a proteja informațiile personale ale Utilizatorului de accesul neautorizat sau accidental, distrugerea, modificarea, blocarea, copierea, distribuirea, precum și de alte acțiuni ilegale ale unor terți cu acestea.