Rmm 201

Rmm 201

3000 lei
Cantitatea

Ridicarea marfei din oficiu

Rafturile din metal Rmm 201 sunt concepute pentru arhive, depozite, magazine și birouri. Convenabil de asamblat, asamblat rapid și ușor cu o conexiune cu șurub.

Dimensiuni (HxWxD): 2000x900x600mm, 5 rafturi

Kitul include: rafturi - 4 buc., Rafturi - 5 buc., Elemente de fixare - 1 set, rulmenți din plastic - 4 buc.

Structura rafturilor Rmm 201 constă din rafturi și rafturi, care sunt înșurubate împreună. La colțurile rafturilor superioare și inferioare, sunt instalate colțuri metalice în formă de șanț pentru a asigura rigiditatea structurii rack-ului.

Rafturile raftului înălțime de 2000 mm sunt realizate dintr-un profil metalic unghiular de 42x42 mm, au găuri perforate cu un pas de 60 mm - pentru confortul de fixare și reamenajare a rafturilor la distanța necesară una de alta.

Raftul are 5 rafturi reglabile de 900x600 mm. Rafturi din metal, armate cu două rigidizări (armături), care sunt sudate din partea de jos a raftului. Astfel de amplificatoare sudate, spre deosebire de amplificatoarele plug-in, conferă mai multă rigiditate și rezistență structurii raftului.

Sarcina maximă admisă la raft 100 kg.

Acoperire pentru rafturi: anticoroziv, pulbere de polimer, culoare standard - gri deschis (RAL 7035), este posibil să se fabrice în alte culori conform standardelor paletei RAL.

Rulmenții de prindere din plastic ai raftului sunt confecționați din plastic de înaltă calitate (Polonia) și sunt rezistenți la rupere sub greutatea structurii. Instalat pentru a proteja pardoseala de deteriorările mecanice cauzate de raft.

Produse similare
Rmm 200